Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوه‌هایی مختلف برای فروش آثاروجود دارد که گالری‌ها برمبنای اهداف یا برنامه‌هایی که دارند ممکن است از همه یا چند مورد از آنها استفاده کنند.

گالری به دو صورت آثار هنرمندانش را به فروش می‌رساند، یکی فروش در طول نمایشگاه است و دیگری فروش بعد از نمایشگاه است یا به اصطلاح فروش از انبار اتفاق می‌افتد. فروش از انبار گالری بخش مهمی است؛ لازم است که در طول سال از هنرمندان ‌کار فروخته شود تا بتوانند با خیال راحت‌تر به کار خود برسند؛ برخی از هنرمندان به‌دلایل دغدغه‌های مالی، ممکن است  نتوانند آن‌طور که می‌خواهند یا لازم است روی مجموعه‌ آثارشان متمرکز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بعضی از گالری‌ها ممکن است در مورد آثار هنرمندان غیر گالری خودشان هم فعالیت کنند، یعنی به اصطلاح دلال آثار هنری، چه از دوره مدرن و چه معاصر باشند. اصولاً خرید و فروش آثار هنری بخصوص دوره مدرن در بازار ثانویه می‌تواند در بسیاری از مواقع به کسب درآمد گالری کمک کند و درآمد گالری را افزایش دهد.
از طرفی فروش در آرت‌فرها برای گالری‌ها بخش مهمی است که البته امسال به دلایل کرونا همه به‌صورت آنلاین برگزار شدند یا کلاً کنسل شدند. اهمیت شرکت در آرت‌فر‌ها به غیر از فروش آثار، معرفی هنرمند به عرصه هنری بین‌المللی است.
باید بگویم که فروش آثار در حراجی‌ها‌ از جمله شیوه‌های دیگر فروش آثار در گالری‌هاست که اتفاق می‌افتد. این مسأله برای عرضه و تثبیت کردن بازار یک هنرمند می‌تواند خوب باشد که البته احتیاج به برنامه‌ریزی و مدیریت درست دارد.
فروش آنلاین هم نوع دیگر فروش آثار می‌تواند باشد، چه از طریق گالری به‌طور مستقیم یا از طریق پلتفرم‌های دیگر آنلاین که درصدی از فروش اثر را برای خدماتی که می‌دهند، برمی دارند و ممکن است که مخاطب متفاوتی را جلب کنند؛ متفاوت از این جهت است که از مخاطب معمول و همیشگی گالری متفاوت باشد.
اما خرید آثار هنری توسط عموم مردم به‌دلیل اینکه آثار هنری جزو کالای لوکس محسوب می‌شوند، بسیاری از افراد لزومی برای خرید اثر هنری نمی‌بینند.
به‌نظر می‌رسد مهمتر از خرید آثار هنری توسط عموم مردم باید تمرکز بر دیدن اثر هنری توسط عموم مردم شکل بگیرد، مثلاً بازدید از گالری‌ها و موزه‌‌ها. باید سعی کنیم تا فرهنگ موزه رفتن و «دیدن» آثار هنری را در جامعه جا انداخت.‌‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فروش آثار آثار هنری گالری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • حیف وقت که برای دیدن بازی استقلال و پرسپولیس بگذاری | همین بی کیفیت ها چند هفته بعد ۴۰-۵۰ میلیارد می خواهند